bekkenbodem

Karen Beverdam-Snellink, MSPT

Karen Beverdam is in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als fysiotherapeut. Hierna heeft ze als algemeen fysiotherapeut gewerkt in verschillende praktijken in Zwolle en in het toenmalige Sophia Ziekenhuis.

Vanwege haar grote belangstelling en ervaringen zowel in de praktijken als in het ziekenhuis met urologische en gynaecologische patiënten is zij zich verder gaan specialiseren. Hiervoor heeft zij een 3-jarige vervolgopleiding Bekkenfysiotherapie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam gevolgd. Eind 2003 werd de bekkenfysiotherapie erkend als verbijzondering binnen de algemene fysiotherapie en behoorde zij bij de allereerste lichting officiële bekkenfysiotherapeuten.

De masteropleiding Bekkenfysiotherapie heeft zij in 2010 aan de SOMT in Amersfoort voltooid. In 2011 heeft zij samen met Emmy Luning Bekken&Bodem opgericht. In 2018 heeft Karen de opleiding Dry Needling in het bekkengebied met succes afgerond.

Karen Beverdam is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Bekkenfysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Werkdagen (Holtenbroek): dinsdag (ook avond), woensdag, donderdag, vrijdagochtend.

mail: k.beverdam@bekken-bodem.nl

BIG registratienummer 59044538404

© 2023 Bekken&Bodem