Wie zijn wij

 

Onze visie en werkwijze is : grondige diagnostiek en efficiënte behandeling in een omgeving waar u zich vertrouwd en op uw gemak voelt.

U kunt hier zelf uw eerste afspraak inplannen.


KarenKaren Beverdam, MSPT

Aandachtsgebieden: Dry Needling, complexe (pijn-)problematiek, seksuele klachten, behandeling bij stuitpijn, MAPLe-specialist

  • Holtenbroek: maandag, dinsdag (ook avond), woensdagochtend, vrijdag
  • Stadshagen: woensdagmiddag

mail: k.beverdam@bekken-bodem.nl

BIG registratienummer 59044538404


hannaHanna van Asma, MSPT

Aandachtsgebieden: bekkenfysiotherapie bij kinderen, echografie, PTNS, training, MAPLe-specialist

  • Aa-landen: dinsdagmiddag, woensdag, donderdagmiddag en -avond, vrijdag
  • Holtenbroek: donderdagochtend

mail: h.vanasma@bekken-bodem.nl

BIG registratienummer 99048828204


Nynke Braaksma, MSc

Aandachtsgebieden: seksuele klachten, PTNS, behandeling bij stuitpijn, MAPLe-specialist, transgender-specialist

  • Holtenbroek: woensdag (ook avond), donderdagochtend

mail: n.braaksma@bekken-bodem.nl

BIG registratienummer 29914535204


Emmy Luning, MSPT 

*** AFSCHEID VAN EMMY m.i.v. 1 juli 2020***

emmy

Na ruim 40 jaar werkzaam te zijn geweest als (bekken-)fysiotherapeut wordt het nu tijd een stapje terug te doen. Het zijn mooie, bijzondere maar ook drukke jaren geweest. Ik kijk er met voldoening op terug.

De kiem van mijn latere loopbaan als bekkenfysiotherapeut is gelegd door het geven van Zwangerschapsbegeleiding bij de thuiszorg in de jaren rondom de geboorte van mijn eigen kinderen.

De motivatie om de vrouw goede zorg te bieden juist in de bijzondere levensfase rondom bevalling en geboorte is gebleven. Ik werd bekkenfysiotherapeut en praktijkeigenaar. In 2011 stond ik samen met Karen blij en trots aan de basis van Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie.

Onze praktijk groeide en ontwikkelde door en staat inmiddels als een huis. Een mooi moment voor mij om gas terug te nemen. Per 1 juli beëindig ik mijn werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut bij Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie.

Helemaal stoppen is nog niet aan de orde. Mijn werk als docent bij ZwangerFitMoederFitZwolle blijf ik nog een periode voortzetten, nu niet meer in Holtenbroek maar in de Aa-landen bij FysioZwolle.

Ik bedank al mijn (oud)patiënten voor het vertrouwen wat ik van jullie heb gekregen. Het was fijn om met jullie te werken; door jullie werd ik steeds gemotiveerd mijn vak verder vorm te geven.

Hartelijke Groet

Emmy