bekkenbodem

Team

Over ons

Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie is in 2011 opgericht. Sinds 2022 bestaat de maatschap uit Karen Beverdam, Hanna van Asma, Nynke Braaksma en Margreet de Bondt.

Onze visie en werkwijze is : grondige diagnostiek en efficiënte behandeling in een omgeving waarin je je vertrouwd en op je gemak voelt.

Hanna van Asma, MSPT

Hanna van Asma heeft na het behalen van haar diploma’s aan de Academie Lichamelijke Opvoeding (Hanzehogeschool Groningen), Fysiotherapie (Hogeschool Utrecht) en Sportfysiotherapie (Post HBO Hogeschool Utrecht) een aantal jaar als sportfysiotherapeut met kinderen en volwassenen gewerkt. 

Na het behalen van haar Master Bekkenfysiotherapie en post-HBO opleiding kinderbekkenfysiotherapie (Somt University) is ze zich volledig gaan richten op kinderen en volwassenen met gezondheidsproblemen in de bekkenregio. 

Hanna van Asma is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Bekkenfysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Daarnaast is ze secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Continentie bij Kinderen.

Werkdagen (Aa-landen): dinsdag, woensdag, donderdag (ook avond), vrijdag

mail: h.vanasma@bekken-bodem.nl

BIG registratienummer 99048828204

Karen Beverdam-Snellink, MSPT

Karen Beverdam is in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als fysiotherapeut. Hierna heeft ze als algemeen fysiotherapeut gewerkt in verschillende praktijken in Zwolle en in het toenmalige Sophia Ziekenhuis.

Vanwege haar grote belangstelling en ervaringen zowel in de praktijken als in het ziekenhuis met urologische en gynaecologische patiënten is zij zich verder gaan specialiseren. Hiervoor heeft zij een 3-jarige vervolgopleiding Bekkenfysiotherapie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam gevolgd. Eind 2003 werd de bekkenfysiotherapie erkend als verbijzondering binnen de algemene fysiotherapie en behoorde zij bij de allereerste lichting officiële bekkenfysiotherapeuten.

De masteropleiding Bekkenfysiotherapie heeft zij in 2010 aan de SOMT in Amersfoort voltooid. In 2011 heeft zij samen met Emmy Luning Bekken&Bodem opgericht. In 2018 heeft Karen de opleiding Dry Needling in het bekkengebied met succes afgerond.

Karen Beverdam is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Bekkenfysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Werkdagen (Holtenbroek): dinsdag (ook avond), woensdag, donderdag, vrijdagochtend.

mail: k.beverdam@bekken-bodem.nl

BIG registratienummer 59044538404

Margreet de Bondt-Verveld, MSc

Margreet de Bondt is in 1991 afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen als fysiotherapeut. Hierna heeft ze als algemeen fysiotherapeut gewerkt in verschillende particuliere praktijken in Rheden, Maastricht en Zwolle. Tijdens haar jarenlange ervaring als zwangerschapsdocent werd haar interesse voor de bekkenfysiotherapie gewekt. Dit resulteerde in het volgen van verschillende cursussen op het gebied van bekkenfysiotherapie en in 2016 met het voltooien van de Master Bekkenfysiotherapie aan het SOMT in Amersfoort.

In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan in een particuliere praktijk in Apeldoorn. Vanaf januari 2022 is Margreet de Bondt toegetreden tot de maatschap van Bekken&Bodem. Zij is inmiddels afgestudeerd Kinderbekkenfysiotherapeut.

Margreet de Bondt is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Bekkenfysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Werkzaam in Holtenbroek: maandag en dinsdag (ook avond).

Werkzaam in Stadshagen op woensdag en donderdag.

mail: m.debondt@bekken-bodem.nl

BIG registratienummer 29035327804

Nynke Braaksma, MSc

Nynke Braaksma is in 2011 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool Groningen als fysiotherapeut. Hierna heeft ze als algemeen fysiotherapeut gewerkt in een particuliere praktijk. Vanwege de interesse om zich te specialiseren is Nynke de opleiding Master Bekkenfysiotherapie gaan volgen aan de SOMT te Amersfoort.

Tijdens haar studiejaren heeft ze de overstap gemaakt van de praktijk naar het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan met mannen en vrouwen met urologische, gynaecologische en proctologische klachten. Hier woonde ze wekelijks multidisciplinaire overleggen bij en was ze opgenomen in het transgenderteam van het UMCG.

Met deze ervaring is ze in 2019 bij Bekken&Bodem bekkenfysiotherapie komen werken. En sinds januari 2021 maakt Nynke deel uit van de maatschap.

Nynke Braaksma is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Bekkenfysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Werkzaam in Holtenbroek: maandag, woensdagmiddag en – avond,  donderdag.

Werkzaam in Stadshagen op dinsdag.

mail: n.braaksma@bekken-bodem.nl

BIG registratienummer 29914535204

© 2024 Bekken&Bodem